bedrijf
Binnen onze organisatie hebben we niet alle kennis van systeembeheer in huis. Dus is het erg prettig dat we Profast IT Services altijd kunnen bellen voor ondersteuning. Ze zijn onze systeembeheerder op afroep, precies wat we nodig hebben.
Imke Brouwers / Steffie Brouwers
Autoschade Lambert
IT diensten: Systeembeheer
bedrijf
Wij zijn erg tevreden met de service van Profast IT Services. Onze data staat veilig in de cloud voor een vast maandelijks bedrag per gebruiker. We worden snel en goed geholpen bij vragen, en groei of krimp van gebruikers is snel gebeurd.
Thijs van Kempen/ Nanco van Arkel
PRO Payroll
IT diensten: Cloudcomputing
bedrijf
Sinds enige tijd contact met Profast IT Services en zeer tevreden over de (snelle) levering en installatie van een nieuwe server en de inrichting hiervan. Alles is probleemloos verlopen. De contacten met de deskundige medewerkers van Profast zijn correct en zeer prettig.
Deny van den Berg
iScreen
IT diensten: Systeembeheer
bedrijf
Webhosting tegen een scherp tarief, dat past precies bij AKTIE Notarissen. Ons hele business model is gebaseerd op het voorkomen van onnodige kosten. Daarom is het fair-use tarief van Profast IT Services perfect voor ons.
Piet Henri Schäfer
AKTIE Notarissen
IT diensten: Webhosting
bedrijf
Door deskundig, volledig maatwerk advies, zijn onze medewerkers overal bereikbaar en hebben zij permanent inzicht in al onze systemen. Naast de alerte en adequate deskundigheid, profileert Profast zich door objectief en kostenbewust te adviseren. Dat is voor ons onderscheidend, zo onderscheidend dat wij Profast inmiddels bij IT gerelateerde zaken, waaronder telefonie en unified communication betrekken.
Benjamin van Staalduinen
Con la Mosca
IT diensten: Cloudcomputing
bedrijf
Ons netwerk is bij Profast IT Services echt in goede handen. Het is een geruststellend idee dat ze eventuele problemen niet alleen snel signaleren, maar ook meteen oplossen. Ons netwerk is daarmee zeer betrouwbaar!
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
IT diensten: Systeembeheer
bedrijf
Profast heeft ons een prima service verleend. We zijn door hen helemaal in de wolken, letterlijk en figuurlijk. Ik heb ze dan ook al meermalen aan collega-ondernemers aanbevolen. Het zijn eerlijke, deskundige mensen, die met je meedenken en je niet uitwringen.
René Jansen
6P Consultancy
IT diensten: Cloudcomputing