WiFi

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van draadloze (WiFi) netwerken. Wij richten ons met name op bedrijven waar WiFi belangrijk is voor de gast of klant. Denk hierbij aan restaurants, hotels, bedrijvencentra, openbare gelegenheden, scholen etc.

Wij beperken onze diensten niet tot alleen de levering en installatie, maar focussen ons juist op de continuiteit en bereikbaarheid na de installatie. Zodat onze klant zeker kan zijn van een perfect werkende oplossing.

Draadloos Geregeld is een merk van Profast IT Services.

Perfect bereikbaar en veilig WiFi-netwerk voor gastgebruik!

Heeft u al een persoonlijke mobiele pagina voor uw gasten? Samen verhogen wij uw omzet! Biedt digitaal uw menukaart aan, promoot uw aankomende evenementen, aanbiedingen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Altijd WiFi voor de gasten en bezoekers van:

- Bedrijfsverzamelgebouwen
- Campings
- Hotels
- Onderwijsinstellingen
- Openbare gelegenheden
- Recreatiecentra
- Restaurants
- Retail

 

Wij reageren direct
Wij bieden onze klanten een perfect werkend WiFi systeem. Wij leveren niet alleen, maar richten ons juist op de kwaliteit van het systeem na de installatie. Dat bereiken wij door het gehele systeem continu te monitoren en actie te ondernemen wanneer er iets mis lijkt te gaan.

Meting en installatie
Om een goed, stabiel WiFi-netwerk te kunnen garanderen is het belangrijk om eerst de karakteristieken van het pand en de omgeving goed te leren kennen. Dikke plafonds en muren of andere elementen zoals liftschachten, magnetrons en draadloze telefoons kunnen storend werken, en een prettige WiFi ervaring van uw klant in de weg staan.
Met onze zelf ontwikkelde test-mast kunnen we zonder aanpassingen aan uw pand een realistische test situatie creeëren. Dit vormt de basis voor het plan voor bekabeling en installatie.

Beheer en onderhoud
Na installatie wordt uw WiFi-netwerk continu gemonitord door onze bewakingssystemen. Eventuele storingen worden direct gesignaleerd. Door de 24/7 bereikbaarheid van onze mensen word een reactietijd van 1 uur bij storingen nagestreefd. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale werking en beschikbaarheid van uw WiFi-netwerk.

Onderwijsinstellingen

Leerlingen maken tijdens schooltijd steeds meer gebruik van hun mobiele telefoons, tablets en laptops. Doormiddel van een goed WiFi-netwerk kunnen scholen de leerlingen een flexibele- en dynamische werkomgeving creëren voor hun leerlingen. De leerlingen vinden hierdoor hun weg gemakkelijk naar het interactieve lesmateriaal en de elektronische leeromgeving.

Hotels

WiFi is niet meer weg te denken in het dagelijks leven, thuis of onderweg. Uw gasten willen tijdens hun vakantie of zakenreis online zijn. Wij zorgen voor een netwerk dat veilig en betrouwbaar is voor uw gasten. U kunt uw gasten ook WiFi aanbieden tegen betaling. Met ons ticketsysteem kunt u zelf eenvoudig bepalen tegen welke prijs u WiFi wilt aanbieden aan uw gasten. De opbrengsten zijn geheel voor u. Uiteraard kunt u ook WiFi gratis beschikbaar stellen.

 

Campings

WiFi op uw camping wordt door uw gasten steeds meer verwacht en gewaardeerd. Met Draadloos Geregeld kiest u voor een betere dienstverlening aan uw gasten zonder dat u een grote investering hoeft te doen. Door middel van een abonnement betaalt u één vast bedrag per maand. U heeft de keuze om uw gasten gratis of betaald WiFi aan te bieden.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Werken wordt steeds plaats onafhankelijker. U wilt uw huurders een veilig en betrouwbaar WiFi netwerk aanbieden. Dit is immers niet meer weg te denken in een bedrijfsverzamelgebouw. Draadloos Geregeld zorgt voor één werkend netwerk voor al uw huurders. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat uw huurders zorgeloos in uw gebouw gebruik kunnen maken van uw WiFi-netwerk. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw WiFi betaald aan te bieden.

Openbare gelegenheden

Op openbare plekken zoals stadscentra, winkelpromonades e.d. groeit de behoefte aan de beschikbaarheid van WiFi. Stadswandelingen met informatie van de mooiste plekjes, adverteren door winkeliers, een tafel reserveren in een restaurant zijn diensten die digitaal steeds meer worden aangeboden.

Recreatiecentra

Tegenwoordig is WiFi onmisbaar bij een recreatiecentrum. Uw gasten nemen vaak een telefoon of tablet mee tijdens een dag of avondje uit en delen graag via social media wat zij aan het doen zijn (gratis reclame voor u!). Met Draadloos Geregeld kunnen uw gasten zorgeloos op uw gastnetwerk terwijl zij genieten van uw faciliteiten.

Restaurants

WiFi in de horeca is onmisbaar geworden. Uw gasten nemen steeds vaker een laptop, telefoon of tablet mee. Wilt u uw gasten de mogelijkheid geven om tijdens hun bezoek bij uw restaurant gebruik te maken van uw gastennetwerk? Dat kan met Draadloos Geregeld. Voor een vast bedrag per maand biedt u uw gasten de mogelijkheid aan om gebruik te maken van uw WiFi.

Retail

In de retailbranche wordt WiFi steeds belangrijker. Uw medewerkers kunnen gebruik maken van het privé netwerk. Daardoor blijven zij in contact met bijvoorbeeld het magazijn of andere filialen. Ook kunt u uw klanten WiFi aanbieden tijdens een bezoek aan uw winkelketen via uw gastennetwerk.

Persoonlijke mobiele pagina
Wij verzorgen een perfect werkend WiFi-systeem dat tegelijkertijd kan dienen als marketingtool. Door middel van een persoonlijke mobiele pagina kunt u uw gasten informeren over uw onderneming.

Hoe werkt het?
Op het moment dat uw gasten verbinding maken met het WiFi-netwerk krijgen zij uw pagina te zien. Deze pagina kunt u zelf 24/7 gemakkelijk aanpassen in onze portal. Zo heeft u de mogelijkheid om uw pagina altijd up-to-date te houden. Uw gasten blijven op de hoogte van het laatste nieuws en aankomende activiteiten van uw onderneming. De mogelijkheden zijn eindeloos.